Afgelopen weekend konden we eindelijk van eerste lentezonnetje genieten. Zelf kijk ik enorm uit naar het nieuwe seizoen. Zeker ook omwille van mijn “nieuwe lichaam” na mijn gastric bypass operatie. Het nieuwe seizoen in combinatie met mijn gewichtsverlies, betekenen dat mijn garderobe wel een upgrade kan gebruiken. Elk excuus is natuurlijk goed om weer maar eens te shoppen hé dames 😉

Met het ouder worden, merk ik wel dat ik extravagante kleding meer en meer inruil voor goede basics. Hippe maar draagbare spullen die je op meerdere manieren met mekaar kunt combineren. Eén van mijn lievelingswinkels hiervoor is de webshop EspritHieronder toon ik jullie enkele van mijn lievelingstrends voor deze lente en zomer.

Pastel tinten

Deze trend is nu niet meteen nieuw natuurlijk voor de lente, pastel doet het elk jaar goed. De zachte “ijsjeskleuren” toveren meteen een glimlach op mijn gezicht. Je kunt pastel op alle mogelijke manieren in je outfit brengen: jurkjes, jassen, accessoires,..

Denim

Een jeans broek dragen we natuurlijk het hele jaar maar de echte denim trend komt en gaat toch een beetje. Dit seizoen zien we toch weer veel hemden, tuinbroeken en vestjes in jeans. Jeans on jeans is ook weer helemaal terug van weggeweest, al is het wel tricky om de juiste tinten jeans dan te combineren.

See-through

Op de catwalks voor deze zomer zagen we heel veel blote tepels, doorzichtige stukken op de buik,… helaas zijn de collecties vanop de catwalk vaak niet erg draagbaar in het dagelijkse leven. Gelukkig wist Esprit ook deze trend te vertalen door bijvoorbeeld lapjes doorzichtige stof te gebruiken op de schouders. Zo ben je subtiel sexy maar bovenal heel erg klassevol.

Kleur

Als eerste trend haalde ik al de pasteltinten aan maar kleurige outfits zijn in het algemeen terug in. Denk bijvoorbeeld aan een kostuum in een felle tent of colourblocking.

4 Replies to “FASHION: Spring trends with Esprit

  1. Ik kan ook niet wachten om weer lekker de dikke truien, jassen en broeken in de kast te laten. Van deze outfits word ik dan ook weer helemaal blij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.