Tegenwoordig kan je de smartphone niet meer wegdenken uit je leven. Op het begin stond ik er eerder sceptisch tegenover en vond ik het echt waanzin om zoveel geld uit geven aan een mobieltje. Maar tegenwoordig is een gsm zo veel meer dan een toestel om mee te bellen en sms’jes te vesturen. Met de moderne toestellen kan je prachtige foto’s maken, grootscheeps doen, agenda bijhouden, documenten opslaan, je sportactiviteiten monitoren, sociale media en internet altijd bij de hand en ga zo nog maar eventjes door.

Aanvankelijk had ik een standaard smartphone, het goedkoopste exemplaar maar al snel groeide ook mijn behoefte naar meer mogelijkheden. Zo schakelde ik enkele jaren geleden over naar iPhone. Je kan het draaien of keren maar geen enkele smartphone is zo compleet als een iPhone.

Een tijdje geleden begon mijn oude iPhone 5 het stilletjes aan te begeven, tijd dus voor vernieuwing! Uiteindelijk viel mijn keuze op de iPhone 8, verkrijgbaar op de website van T-Mobile. In mijn vriendengroep hadden al enkele mensen dit model en ze waren er allemaal enthousiast over. Als blogger is vooral het fototoestel voor mij erg belangrijk en ik zie toch wel een opmerkelijke verbetering. Super technisch ben ik niet aangelegd in deze materie maar de focus is veel beter en ook de kleuren komen veel beter tot hun recht.

Zelf koos ik voor het wit exemplaar met rosé achterkant. Momenteel heb ik dus geen extra hoesje er rond omdat het toestel zo al een prachtig design heeft. De iPhone 8 is bij T-Mobile in maar liefst 4 kleuren te krijgen, voor ieder wat wils dus. Moest je toch een hoesje willen, kan je misschien deze blogpost van mij er nog eens op nalezen.

Maar de camera en het design is niet het enige wat telt. Voor al die apps en activiteiten is wel wat het geheugen nodig. Daar knelde het schoentje bij mijn vorige exemplaren. In no time zat het geheugen vol en dat is heel nefast voor de werking van het toestel. Ik heb nu een exemplaar van 256 GB en door de A11 Bionic-chip werkt de iPhone 8 ook sneller dan hun voorgangers. Ook dit kan ik ten stelligste bevestigen!

Als je nog twijfelt of de iPhone 8 ook voor jou de beste keuze is, kan je ook nog eens een artikel op Business insider gaan lezen met nog meer pluspunten van dit toestel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.