Al vaak hoorde ik collega’s vertellen hoe zij ‘s avonds niet meer echt hoeven te gaan winkelen of koken omdat ze maaltijdboxen bestellen bij allerhande diensten. Tot nu toe stond ik hier zelf niet voor te springen omdat ik toch gezonde en verse maaltijden verkies. Dat was tot ik Marley Spoon ontdekte. Dit is een soort van luxe maaltijdbox die aan huis geleverd wordt.

bereiding van de Italiaanse paneerburger

Op de website https://marleyspoon.be/menu kan je tussen allerlei verrassende recepten kiezen. Groot pluspunt voor de grote waaier aan vegetarische gerechten! Bij elk recept kan je ook zien hoelang de bereidingstijd bedraagt, ideaal dus om af te stemmen op jouw drukke dag. Tijdens het bestelproces kan je ook het aantal personen doorgeven en de datum en uur van de levering doorgeven.

bereiding van de Italiaanse paneerburger

Op het door mij gekozen moment werden de ingrediënten netjes geleverd, voorzien van een uitgebreid recept met duidelijke foto’s. Perfect dus voor basiskokers zoals mijzelf. De ingrediënten zijn heel vers en kwaliteitsvol,  dit had ik echt niet verwacht van een maaltijdbox.

eindresultaat Italiaan paneerburger

Zelf opteerde ik voor twee vegetarische gerechten: de mediterraanse groenteragout en de Italiaanse paneerburger. Twee gerechten die ik nog nooit had geproefd en die me echt met verstomming hebben geslagen. De smaken van de sausjes pasten perfect bij deze frisse gerechten. Ik kan alleen maar vol lof spreken over Marley Spoon. Van het bestelproces tot de bereiding van het gerecht, alles is verzorgt tot in de puntjes!

voorbereiding Mediterraanse groenteragout
eindresultaat Mediterraanse groenteragout

One Reply to “FOOD: Marley Spoon; de betere maaltijdbox”

  1. Ooh leuk, ik mocht de Marley Spoon maaltijdbox ook uittesten. Ik ben net als jij voor de Italiaanse paneerburger gegaan en ook nog een jerk chicken gerechtje.
    Liefs,
    Yara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.