Zoals ik al vermeldde in mijn vorige blogpost, doet mijn metekindje binnenkort haar communie. Helaas heb ik nog geen outfit voor de grote dag. Het wordt dus dringend tijd dat ik daar verandering in breng. De komende weekenden heb ik het vrij druk. Gelukkig kan er dag en nacht online geshopt worden.

Voor deze outfit wou ik de nieuwe webshop About You wel eens een kans geven. Heb jij er al geshopt? Je hebt er een flink aanbod aan merken en kleding, waardoor je bijna wel moet slagen! Er is zoveel! Een volledige outfit kost natuurlijk wel aardig wat geld dus een korting zou wel handig zijn, maar gelukkig vond ik een kortingscode van 15%. Altijd handig!

Gewapend met de code kon ik aan het shoppen slaan. Voor een feestje, vind ik een mooie cocktailjurk toch nog altijd de beste optie. Deze kanten jurk in een romantisch roze kleur sprak me meteen aan.

Het jeans jasje is de perfecte aankoop en kan ik de rest van het seizoen blijven verder dragen. Ook geeft het een jeugdige toets aan de outfit. High heels en pumps heb ik bijna volledig afgezworen wegens te pijnlijk. Zeker nu de sleehak een goed alternatief is. Net zo vrouwelijk en minder pijnlijk. Met een zwart tasje ga je trouwens ook nooit de mist in. Wat vinden jullie van deze outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.