Het aftellen is begonnen; nog twee weken en ik vertrek op vakantie. Na een jaartje afwezigheid staat dit jaar Italië terug op het programma. Deze keer doen we streek rond Sorrento en Napels aan. Italië; het land van de mode en de klassevolle dames.

In mijn garderobe vind je heel wat Italiaanse merken maar ook op het strand moet je uitblinken in Italië. Daar gaat wel wat voorbereiding aan vooraf. Tijd dus om weer eens naar mijn favoriete webshop De Bijenkorf te shoppen voor badpakken en bikini’s.

De laatste jaren ben ik vooral op de badmode van Ted Baker verliefd geworden. Ja ik weet dat dit inderdaad geen Italiaans merk is maar klassenvoller dan Ted Baker gaat het echt niet worden! Hun badmode is gemaakt van de beste stofjes, bezet met leuke printjes of afgewerkt met een mooi detail.

De badpakken van Ted Baker voldoen aan alle bovengenoemde eisen. Het zwarte badpak zit al enkele weken in mijn hoofd. Je ziet nog kleine littekens op mijn buik van de operatie, niet dat ik daar onzeker over ben,  maar een beetje bedekking mag toch. Wil je toch voor een diepe  decolleté gaan, dan is het tropical badpak meer iets voor jou.

 

Ben jij niet zo een meisje meisje maar wil je eerder de cool chick zijn? Dan zijn de bikini’s van Tommy Hilfiger op jouw lijf geschreven! Hieronder heb ik twee setjes voor jou samen gesteld maar op De Bijenkorf kan je naar hartenlust setjes samenstellen.

One Reply to “FASHION: de Bijenkorf”

  1. Wauw, wat een gave bikini’s..! Wat heerlijk dat je al bijna op vakantie gaat. Ik ben vorige zomer ook in Italië geweest, and I’m in love.. Zo’n mooi land! Leuke steden ga je bezoeken. Veel plezier. Liefs Florentine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.