Vandaag heb ik nog eens een beauty post in petto voor jullie. Afgelopen maand krijg ik de kans om de BLUX box te ontdekken. BLUX is een beauty box waar je een abonnement op kunt nemen voor € 29,95 / maand. Elke maand ontvang je een dan een mooie doos gevuld met een zestal luxe stalen en full size producten. De Nederlandse haar- en make-up artiest Mari Van den Ven stelt de box samen met producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum. Elke box bevat ook een handig boekje met omschrijving van elk product. Scroll naar onder om de producten van de maand juni te ontdekken.

Met dit warme weer kunnen we wel wat verfrissing gebruiken. De Merci Handy Hello Sunshine Face Mist – Full Size zorgt voor hydratatie en verfrissing. Ideaal om mee te nemen op een warme dag of naar een festival. Je kunt deze ook gebruiken onder jouw make-up.

Glimmende zones op je gezicht? Ik ken er alles van! Vanaf nu gebruik ik de Beauty Papier Blotting Paper – Full Size. De vloeipapiertjes absorberen glans, overtollig huidvet, zweet en onzuiverheden. Resultaat: een zachte, matte huid. Geschikt voor alle huidtypes en als je gewoon zacht dept, tast het jouw make-up niet aan.

Het mark I Love… vind je al jaar en dag langs mijn bad. Ik was dan ook super blij om de I Love… Mango & Papaya Bubble Bath & Shower Crème – 100 ml te ontvangen dankzij Blux blox. Veel schuim en een heerlijk geurtje voor in het bad of de douche.
Wekelijks peel ik mijn huid en ik wissel dan ook heel graag van merk. De Naobay Moisturizing Peeling – Full Size bevat natuurlijke peeling deeltje van de Acia boom, shea boter en zoete amandelolie. De peeling verwijdert de dode huidcellen en vermindert de onzuiverheden.

Tegenwoordig zijn we allemaal gehaast en moeten van we van hot naar her. Multifunctionele producten komen dan zeker van pas. De So Susan Haute Light – Full Size is een concealer, oogschaduwbasis en highlighter in één. De tint staat mooi bij elk huidtype.
Met het ouder worden besef ik hoe belangrijk het is om je huid te beschermen tegen de zon. De Vision Every Day Sun Protection SPF 30 – 10 ML beschermt tegen de schadelijke UV stralen. Bovendien is dit product waterbestendig en bevat het anti-oxidanten.

Last but not least: het Garnier Loving Blends Honing Goud Haarmasker mini – 20 ml. Dit zakje zorgt in één wasbeurt voor de herstelling van beschadigd en breekbaar haar. Het masker dient 3 à 5 minuten in te werken.

15 Replies to “BEAUTY: BLUXBOX beauty subscription box june

  1. Super leuke box! Ik heb zelf de styletone-box getest, hoewel deze er ook wel heel leuk uitziet. Fijn dat je zelf kan kiezen welke categorie van producten je wenst te ontvangen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.