NL: Van kleuter af aan, sukkel ik al met mijn gewicht. Elke dieet of afslankmethode heb ik al geprobeerd. Weightwatchers, Herbalife, Slank & Strak, Infraligne, diëtisten en ga zo nog maar even door. Sommige methodes hielpen heel goed en andere weer niet. Maar veel methodes hadden één ding gemeen: ik moest honger lijden. Veel honger lijden.

Ik wil graag terug wat afvallen maar niet ten koste van alles. Ik hou van een lekker eten en een stapje in de wereld te zetten. En dat geef ik niet meer op, je leeft ten slotte maar één keer. Al meerdere keren contacteerden merken mij om samen te werken rond een detoxmethode van hun. Meestal sloeg ik dit af omdat ik al horrorverhalen gehoord heb van vrienden.

Dat was tot het moment dat het pr bureau achter Ortis Laboratoires mij contacteerde. Hun producten zijn wetenschappelijk onderzocht en ook bij apothekers verkrijgbaar. Dat stelt me al gerust, tevens heb ik al andere producten van dit merk geprobeerd. Met succes!

Ortis is een familiebedrijf dat een 50-tal jaar bestaat. De familie Horn creëert gezondheidsproducten op basis van medicinale planten met een groot respect voor mens en natuur. Klinkt positief toch?

Nu ik heb het laatste jaar heel veel moeite om mijn gewicht onder controle te houden, laat staan afvallen. Dat is ook niet meteen mijn grootste doel van deze detox. Ik wil me gewoon terug beter in mijn vel voelen. Het afgelopen jaar is enorm hectisch geweest met veel veranderingen in mijn leven. Dat heeft toch wel zijn sporen nagelaten op mijn gezondheid. Ik ben vaak moe en futloos. Bovendien hou ik veel water op. Ik hoop vooral deze symptomen te bestrijden en met meer energie zal het diëten zonder twijfel ook beter gaan.

Met volgende producten ga ik aan de slag:

Ik heb dus vier flessen detoxine met elk een verschillend smaakje. Hiervan moet je elke morgen 12 ml mixen met een glas water en dit op een nuchtere maag drinken. Dit om de spijsvertering op te starten. Ik HAAT dingen op nuchtere maag innemen. Daarom dat ik ook vier verschillende smaakjes heb genomen zodat ik tenminste wat kan afwisselen. Hieronder zie je trouwens de perzik-citroen smaak.

Verder heb ik een doosje met pillen die ik voor elke maaltijd moet nemen. De komende week ga ik de Ortis detox methode testen. Jullie kunnen dit volgen op mijn Instastories. Tevens heb ik daar ook een leuke verrassing voor jullie, volg me dus zeker op @ karenliesens. Een verslag over mijn weekje detox’en komt binnenkort ook nog op de blog! Wish me luck!

18 Replies to “LIFESTYLE: Ortis Laboratoires detox

  1. Hmm, ik weet het nog niet. Ik ben wel getriggerd in elk geval. Ik heb ook mega schommelingen met mijn gewicht maar wat ik nnog wel het meest irritante vind is dat ik sinds de bevalling gewoon mega slecht weer terug op gewicht kan komen. Ik ben wel benieuwd na de rest van je verhaal als je klaar bent

  2. Ik weet dat dieten niet erg makkelijk is, maar toch geloof ik meer in het aanpassen van je voeding en gewoontes, dan supplementen. Toch heel veel succes en ik hoop dat het je brengt waarnaar je op zoek bent

  3. Succes! Ik blijf erbij dat afvallen en op gewicht blijven een kwestie is van een regelmatig en normaal eetpatroon en beweging. Dat gaat bij mij ook niet altijd goed en dus schommel ik wel eens wat. Maar zodra de regelmaat er weer is en ik normaal gevarieerd eet dan blijf ik prima op gewicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.