Als je een tiener bent, denk je dat je alle tijd van de wereld hebt. Maar nu ik richting de dertig ga, besef ik toch dat je elke herinnering moet koesteren. Je vakantiefoto’s op Facebook zetten is natuurlijk één ding maar je herinnering op foto laten drukken, is toch wel de “real thing”. Toen https://www.fotofabriek.nl/ me contacteerden om één van hun fotoproducten te personaliseren, twijfelde ik dan ook geen seconde.

Mijn mooiste herinnering is toch wel Firenze. De foto was dus snel gekozen. Het moeilijke was om een product te kiezen want Fotofabriek biedt zoveel leuks aan. Daar ik zelf in de fotosector heb gewerkt, weet ik uit ervaring dat een foto op aluminium vaak het mooist uitkomt.

Via de handige online software van Fotofabriek had ik mijn product binnen enkele minuten kant-en-klaar. Na het bestellen, krijg je meteen een geruststellende bevestigingsmail. Twee dagen later werd de foto op aluminium geleverd en dankzij de plakstrip makkelijk te bevestigen op de muur. Bestel nu ook jouw foto op aluminium vanaf €19,99 op https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-aluminium/ of maak je keuze tussen de vele andere producten.

12 Replies to “LIFESTYLE: Fotofabriek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.