Als je door de winkelstraten wandelt, kan je er niet naast kijken. De ketens schieten als paddenstoelen uit de grond en trekken veel volk. Wie wilt nu niet een outfit scoren voor een zacht prijsje?! Het gevaar van alleen maar te shoppen in ketens, is wel dat jouw outfit waarschijnlijk al door tig andere mensen gepost is op Instagram. Daarom ga ik liever op zoek naar originele en unieke stuks in boetiekjes.

Zo kwam ik uit op “Morena a fashion destination” in Roosdaal. Deze vriendelijke dame verkoopt enkele hippe en betaalbare merken met een leuke twist. Wat vinden jullie van deze sweater? Als je fan bent, hou dan zeker mijn blog in de gaten want er komt nog een Morena outfit aan!

WAAR?

Morena A fashion destination
Kaaitvaartstraat 11
1760 Roosdaal

instagram: @morena_afashiondestination

I’M WEARING

sweater: Morena a fashion destination // pants: H&m // sandals: Zalando // sunglasses: Prada // earrings: H&M // watch: Daniel Wellington

15 Replies to “OUTFIT: You can call me Queen B

  1. Wat een leuke trui, ik wissel altijd af tussen ketens en unieke winkeltjes van de desbetreffende stad waar ik op dat moment ben.

  2. Queen B, super leuk bedacht. Je foto’s zo achter elkaar zien doen mij denken met tekeningen. Als je die dan snel achter elkaar laat zien, lijkt het net een filmpje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.