Oudejaarsavond staat voor de deur maar dat wilt niet zeggen dat het daarna gedaan is met feesten. In januari volgen de bedrijfsfeestjes en nieuwjaarsborrels mekaar vaak in snel tempo op. Zeker voor feestjes op de werkvloer ben ik altijd aan het stressen wat betreft mijn outfit. Je wilt zowel chique als vrouwelijk als klassevol voor de dag komen. Daarom ga ik jullie vandaag helpen.

Als ik op zoek ben naar een volledige outfit inclusief accessoires, ga ik altijd naar de Bijenkorf. Zelf woon ik dicht bij het filiaal in Maastricht maar je kunt de volledige collecties ook online shoppen. De Bijenkorf staat al jaar en dag bekend omwille van hun uitgebreid en hip aanbod aan merken.

Wil je tijdens de feestdagen modieus voor de dag komen? Steek dan zeker iets fluweel in jouw outfit. Je ziet nu overal de fluwelen tasjes maar ik werd verliefd op deze zwarte jurk van Ted Baker. Alles wordt mooi bedekt maar toch sexy dankzij de korte A-lijn. Een goed paar schoenen kan een outfit maken of kraken. Een klassevolle pump zoals dit paar van Gianvito Rossi ademen vrouwelijkheid en klasse uit.
De kleur bij uitstek waar je aan denkt bij de feestdagen is natuurlijk goud. Daarom zou ik de outfit opsmukken met een gouden clutch. Met de juwelen kan je natuurlijk alle kanten uit maar mijn favoriet: parels! De pareloorbellen kosten dan wel wat maar they never go out of style.

Ook voor de make-up kan ik alleen maar aanraden om te doen waar je je goed bij voelt. De meeste mensen opteren bij de feestdagen voor een glosje of rode lippen. Wil je echter op de verrassing spelen? Kies dan misschien eens voor een “maroon” lippenstift. Mijn favoriet is Dior. Deze blijft de hele avond goed zitten!

Voor meer (feest)jurken, verwijs ik jullie graag door naar: http://www.debijenkorf.be/damesmode/jurken

21 Replies to “FASHION: Party outfit with De Bijenkorf

  1. Ik heb 2 jurkjes die me best leuk staan en die draag ik regelmatig, maar ik vind het altijd wel moeilijk om een goed jurkje te vinden die ook nog een beetje recht doet aan mijn figuur. Bij de Bijenkorf shop ik eigenlijk nooit.

  2. Oooh wat heb ik zin om mezelf in zo’n jurkje te hijsen met mooie hakjes eronder… vrees alleen dat ik tegen die tijd weeën weg loop te puffen, haha… volgend jaar weer!

  3. Liefde voor deze party outfit, vooral met die gouden accenten! Ik vier Oud & Nieuw dit jaar denk ik lekker in mijn huispak, gewoon omdat het kan, hihi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.